CALL CENTAR: +381 32 40 40 40

Preduzeće danas

 

Metalac Home Market

 

Sa višedecenijskom tradicijom poslovanja, Metalac Home Market danas je glavni distributer proizvoda Metalac iz Gornjeg Milanovca na tržištu Vojvodine.
Pored toga, bavi se trgovinom na veliko i malo i robom široke potrošnje. Metalac Home Market raspolaže sa 30.000 m² otvorenog i 7.500 m² zatvorenog poslovnog prostora na veoma povoljnoj lokaciji u Novom Sadu. U okviru maloprodajnog lanca je 25 prodavnica širom Vojvodine i 3 terenske prodajne jedinice. Najveći broj maloprodajnih objekata Metalac Home Marketa lociran je u okolini Novog Sada – devet, 6 u samom gradu i 3 u bližoj okolini. Pored maloprodajnih objekata prodajnu mrežu upotpunjuju i 4 terenske prodavnice koje pokrivaju kompletnu teritoriju Vojvodine.
Sedište Metalac Home Marketa je u Novom Sadu, Bajči Žilinskog broj 11, gde je i savremeno opremljen prodajni centar na 300 m². Danas Metalac Home Market ima 120 zaposlenih.

 

 • Raspolaže sa 30.000 m² otvorenog i 7.500 m² zatvorenog poslovnog prostora na veoma povoljnoj lokaciji u Novom Sadu.
 • U okviru maloprodajnog lanca je 25 prodavnica širom Vojvodine i 3 terenske prodajne jedinice.
 • Sedište Metalac Home Marketa je u Novom Sadu, Bajči Žilinskog broj 11, gde je i savremeno opremljen prodajni centar na 300 m².
 • Danas Metalac Home Market ima 120 zaposlenih.
U okviru maloprodaje smo omogućili raznovrsne načine plaćanja - gotovinom, platnim karticama, čekovima i putem administrativne zabrane. Detaljnije o načinima plaćanja pogledajte na linku.

Ukratko

U našim prodavnicama u ponudi je širok izbor proizvoda za domaćinstvo, a izdvojili bismo posuđe, bojlere i sudopere Metalac. U ponudi je i asortiman naše trgovačke marke Sigma - servisi za ručavanje, servisi za kafu, čaše, kalupi, pribor za jelo i mnogi drugi proizvodi neophodni svakom domaćinstvu. Takođe, u prodajnom asortimanu imamo i male kućne aparate, belu tehniku, televizore, šporete i peći na čvrsto gorivo najpoznatijih brendova na domaćem tržištu.

Naša terenska prodaja prisutna je svuda, i u najmanjim mestima širom Vojvodine. U ponudi je širok izbor artikala za domaćinstvo, gde izdvajamo kompletan asortiman proizvoda Metalac iz Gornjeg Milanovca (posuđe, bojleri i sudopere), ali i kompletan asortiman naše trgovačke marke Sigma, bele tehnike, televizora, malih kućnih aparata, šporeta i peći na čvrsto gorivo najpoznatijih brendova.

U našoj ponudi je kompletan program posuđa, bojlera i sudopera Metalac. U prodajnom asortimanu imamo i belu tehniku, male kućne aparate, televizore, šporete i peći na čvrsto gorivo najpoznatijih brendova na domaćem tržištu.

Kontakt centrale

 • icon Adresa: Bajči Žilinskog 11,
         21000 Novi Sad, Srbija
 • icon Tel: +381 21 6612 899,
                 +381 21 421 292
 • icon Radno vreme:
         PON-PET 8-16h

Kontakti prodavnica

Kontakte prodavnica možete pogledati OVDE.

 • icon Radno vreme:
      PON-PET 8-20h,

      SUB 8-15h

O nama

Metalac Home Market sa višedecenijskom tradicijom poslovanja na tržištu Vojvodine danas je glavni distributer proizvoda Metalac iz Gornjeg Milanovca na tržištu Vojvodine. Pored toga bavi se trgovinom na veliko i malo i robama široke potrošnje iz programa Alfa-plam Vranje, MBS, Gorenje, VOX Electronics itd.