CALL CENTAR: +381 32 40 40 40

U ŽELJI DA UPOTPUNI ASORTIMAN PROIZVODA ZA KUHINJU I KUPATILO, KOMPANIJA METALAC TRŽIŠTU JE PONUDILA PROGRAM SLAVINA AQUABI. ASORTIMAN SLAVINA OBUHVATA TRI LINIJE SLAVINA ZA KUHINJU I KUPATILO – PLATZ, SURF I ECO, A U PONUDI SU SLAVINE ZA LAVABO, BIDE, KADU I TUŠ KADU I SUDOPERU.


Metalac veliku pažnju posvećuje pitanjima društveno odgovornog poslovanja, o čemu svedoče i brojna priznanja i nagrade, od posebne važnosti je zdravstvena ispravnost proizvoda. U sastavu tela slavina AQUABI bakar učestvuje sa oko 60% čime se obezbeđuje visok kvalitet legure. Zakonom dozvoljen sadržaj olova u leguri je 3%, a kod slavina AQUABI sadržaj olova ne prelazi 2%.

Zdravstvenu ispravnost slavina AQUABI garantuju rezultati fizičko hemijskih ispitivanja sprovedeni u akreditovanim laboratorijama u Srbiji. Utvrđene vrednosti migracija teških metala daleko su ispod referentnih i zakonom propisanih vrednosti, tako da su slavine AQUABI potpuno u skladu sa zahtevima Pravilnika o uslovima u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opšte upotrebe koji se mogu stavljati u promet. U slavine AQUABI ugrađuju se SEDAL keramički mešači, koji obezbeđuju precizno mešanje vode i dugovečnost proizvoda.

Garantni rok na telo slavine iznosi pet godina, a na keramički mešač dve godine.

 

Upoznajte se sa asortimanom proizvoda Aquabi.

Kontakt

 • icon
  Adresa: Bajči Žilinskog 11,21000 Novi Sad, Srbija
 • icon
  Tel : +381 21 6612 899, +381 21 421 292
 • icon
  Radno vreme:
  Centrala: PON-PET 8-16h
  Prodavnice: PON-PET 8-20h, SUB 8-14h